Je bent hier:
 • Home /
 • Blog
  Je bent hier:
 • Home /
 • Blog /
 • De basis voor succesvol ondernemen: eenvoud
De basis voor succesvol ondernemen: eenvoud
Gerard Loode

Iedereen wil eenvoud. Een eenvoudige app, eenvoudige intuïtieve software en heldere, overzichtelijke diensten. Niemand wil complex en ingewikkeld. Jouw bedrijf is misschien ook gestart met een simpel maar briljant idee. Een dienst die het werk en leven van klanten eenvoudiger maakt. Geldt dit vandaag de dag nog steeds?

 

Het blijkt lastig om de focus vast te houden. Al snel ontstaan er varianten, uitzonderingen en aanvullende diensten. Immers: zoveel mensen, zoveel wensen. Je wilt iedereen een breed scala aan diensten bieden. Geleidelijk worden je diensten complexer. Hierdoor worden ze niet alleen lastiger te begrijpen voor je klanten, ook zitten variaties en uitzonderingen efficiënt werken in de weg.


Voor veel klanten van Simplicate is deze complexiteit de grootste uitdaging van het ondernemen. Het overwinnen van die uitdaging ligt ten grondslag aan de oprichting van ons bedrijf. Want succes begint bij eenvoud. Deze visie en hoe je hem toepast in je bedrijf leggen we uit in onze gids “Succes begint bij eenvoud”.


Hoe keer je terug naar een basis van eenvoudige, begrijpbare diensten? In de gids nemen we je mee langs de vijf kritische succesfactoren:

 1. De klant - Het bestaansrecht van iedere onderneming. Zonder hem geen brood op de plank.

 2. Het verdienmodel - Je verkoopt een dienst en de klant betaalt de factuur. Maar past je verdienmodel nog bij de klant van morgen?

 3. Je medewerkers - In de wereld van digitale processen zou je bijna vergeten dat mensen een van de belangrijkste succesfactoren zijn.

 4. Visie op de bedrijfsvoering - Een goede dienst is een goed georganiseerde dienst. Maak je bedrijfsvoering onderdeel van het primaire proces.

 5. Technologie en software - Hoe kies je de juiste gereedschappen om je bedrijfsvoering te digitaliseren?

 

SUCCES BEGINT BIJ EENVOUD (GIDS)

Wil je van eenmalige klanten langdurige, tevreden klanten maken? In de gids ‘Succes begint bij eenvoud’ lees je hoe je deze vijf factoren aanpakt in jouw organisatie. Zo realiseer je optimale bedrijfsvoering, en ben je klaar voor het ondernemingslandschap van morgen.
DOWNLOAD GIDS
whitepaper-succes begint bij eenvoud-cover-shadow

Als eerste op de hoogte van de beste blogs