Je bent hier:
 • Home /
 • Blog
  Je bent hier:
 • Home /
 • Blog /
 • DMS van Hyarchis nu ook in combinatie met Simplicate
DMS van Hyarchis nu ook in combinatie met Simplicate
Annelien Pol

Goed nieuws voor accountants. Simplicate integreert met Hyarchis. Een lang gekoesterde wens van veel accountants is daarmee nu beschikbaar: een naadloze integratie van Document Management Software (DMS) met de cloud-based software voor accountancy bedrijfsvoering.

OVERSTAPPEN VAN UNIT4

Veel accountants maakten eerder al de overstap van het oude ‘on-premise’ pakket van Unit4 naar de gebruiksvriendelijkere cloud-oplossing van Simplicate. Een overstap die meer gebruikers van Unit4 op korte termijn willen maken. De laatste drempel daarvoor is weggenomen*. Dankzij de koppeling van Simplicate met Hyarchis Accountancy is de DMS functionaliteit die zij gebruiken in Unit4 Document Manager (powered by Hyarchis) nu ook beschikbaar in het zelfstandig product ‘Hyarchis Accountancy’. Ook voor veel accountants die Simplicate al gebruiken is deze nieuwe mogelijkheid zeer welkom.

 

Handshake_Simplicate Commercieel directeur Simplicate Rob Klijsen (links) en Business Development manager Mark Ter Steege van Hyarchis Accountancy. 

KOPPELEN VANUIT SIMPLICATE

De koppeling tussen Simplicate en Hyarchis Accountancy is makkelijk gelegd. Binnen een paar minuten stel je het in en ‘praten’ de pakketten met elkaar. Daarna profiteer je van de voordelen, zoals:

 • Automatische aanmaak dossierstructuur
  Door het zetten van een simpel vinkje bij het aanmaken van een relatie in Simplicate maak je meteen ook een nieuwe dossierstructuur in Hyarchis Accountancy aan. En ook voor reeds bestaande relaties in Simplicate is dat natuurlijk mogelijk.
 • Rechtstreekse verbinding
  Vanuit de relatie-kaart in het CRM van Simplicate springt u rechtstreeks naar het bijbehorende dossier in Hyarchis Accountancy.

 

LIVE SIMPLICATE—HYARCHIS DEMO

We laten je in een live demo graag de werking van Simplicate
en de koppeling met Hyarchis zien.

PLAN EEN DEMO
* Aandachtspunt voor Unit4 klanten: de opzegtermijn van Unit4 is (conform artikel 17.1 in de algemene voorwaarden van Unit4) 3 maanden voor het eind van het jaar. Je kunt altijd onder voorbehoud opzeggen. Mocht je toch niet willen overstappen dan annuleer je de opzegging weer.

Als eerste op de hoogte van de beste blogs