Je bent hier:
  • Home /
  • Blog
    Je bent hier:
  • Home /
  • Blog /
  • Simplicate voor Gmail add-on nu beschikbaar
Simplicate voor Gmail add-on nu beschikbaar
Annelien Pol

Als kers op de taart van Product Update #33 is de nieuwe Gmail add-on nu beschikbaar voor Simplicate-gebruikers. Voeg voortaan eenvoudig vanuit Gmail nieuwe CRM-relaties toe aan Simplicate. Ook e-mailberichten en bijlagen leg je dankzij de add-on met één muisklik vast op de tijdlijn.


Met een Gmail add-on kunnen gebruikers van Gmail direct functies van externe diensten, zoals Simplicate, gebruiken. Via instellingen installeer je heel eenvoudig de Simplicate-for-Gmail add-on. Eenmaal geïnstalleerd voeg je binnen je Gmail-omgeving met een paar klikken contactpersonen, e-mail en bijlagen toe aan het CRM, HRM, Sales en Projecten en de tijdlijn in Simplicate. De add-on geeft je ook suggesties voor nieuwe toe te voegen bedrijven en of contactpersonen op basis van alle gevonden e-mailadressen in Gmail.  

 

gmail add on

 

Product manager Wessel van der Weide: ‘Met deze add-on leg je gemakkelijk berichten en bijlagen vanuit Gmail vast in de CRM-, Sales- en/of Projectmodule. Deze add-on is vergelijkbaar met onze Outlook add-on, maar nu dus geschikt voor Gmail. Super handig en een mooie verrijking van de user experience.’


Werk je met Gmail en wil je koppelen met Simplicate? Lees de instructies en add-on you go!

Als eerste op de hoogte van de beste blogs